Study guides

Q: How many minutes is 2 hours and 12 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

51/2 hours is 330 minutes.

From 12:15 am to 2:45 am is 2 hours and 30 minutes. From 12:15 am to 2:45 pm is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 am is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 pm is 2 hours and 30 minutes.

There are 12 hours between the 2 times. 12 hours = 12 * 60 = 720 minutes. 720 - 500 = 220 minutes.

12 minutes is .2 hours

From 9:55 to 12:30 is 2 hours and 35 minutes.

The answer is 2 hours and 2 minutes

7:59 to 12:01 is 4 hours and 2 minutes.

26.0 miles divided by 2 hours 12 minutes is a pace of 5.076 minutes per mile.

1/2 day = 720 minutes.Half day is 12 hours, 12 times 60 minutes equals 720 minutes .

Since there are 60 minutes in an hour, you would divide 12 by 60 (12/60), which equals .2 hours. You can also reduce 2/10 hour to 1/5 hour.

I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.

2 Hours an 12 Minutes on I-75

8 hours and 40 minutes -- or 8 2/3 hours to be exact. How do I know? 9 am to 12 pm (noon) is 3 hours. 12 pm (noon) to 5 : 40 pm is 5 hours and 40 minutes, or 5 2/3 hours. 3 + 5 2/3 = 8 2/3

21.3

There are 2 hours and 49 minutes

2 hours, 5 minutes

5+9 55=10 00 +2 00=12 00 + 30=12 30 so 2 hours and 35 minutes

The length of time from 5:50 am to 2:00 pm is 8 hours 10 minutes. It is 10 minutes to 6:00 am, 6 hours to 12:00 pm, and another 2 hours to 2:00 pm. That totals to be 8 hours 10 minutes.

2 hours 36 minutes 75 seconds.

If you are traveling at 60 mph, then it will take you 2 hours and 12 minutes.

2 hours is 120 minutes (60 minutes per hour).

There are 144 minutes in 2 hours and 24 minutes.

There are: 2 hours and 31 minutes

2 hours 40 minutes

2 hours and 46 minutes